Een smakelijk e-commerce platform voor Barbecook

Voor Barbecook bouwden we een e-commerce platform met volledige integratie in hun IT-landschap. Shopware werd ingezet als e-commerce framework en Akeneo voor Productinformatiemanagement. Via de CMS-functionaliteit kunnen de marketingmedewerkers zelf landpagina's aanmaken voor organische SEO-groei.

Diensten

Wat hebben we gedaan?

Het ERP is verantwoordelijk voor heel wat data. Daarom is het belangrijk om een uitstekende integratie op te zetten. In deze case hebben we via onze middleware oplossing een koppeling gemaakt met Microsoft Business Central voor orders, facturen, prijzen, klantgegevens en stock.

Het belang van productinformatie mag zeker niet onderschat worden. Zeker als je heel wat producten in je catalogus hebt. In deze case was een PIM een belangrijk puzzelstukje voor de internationalisering. Alle productinformatie wordt aangeboden in verschillende land- én taalcontexten. Wij zorgden voor een 1-op-1 integratie tussen Akeneo en Shopware.

Via het drag & drop CMS-systeem kunnen de marketeers van Barbecook zelf landingspagina's aanmaken die er op elk device piekfijn uitzien.

We hebben Shopware ook uitgebreid met de mogelijkheid om content types aan te maken zoals recepten, tips en etc.

Elke pagina in het CMS kan voorzien worden van de nodige SEO-tags voor een optimale indexatie.

Meer weten over deze case?

Plan een vrijblijvende afspraak met ons.